“Op Zoek naar

Werkkleding, Bedrijfskleding,

Promotionele Kleding? 

En kunt u ook door de bomen het bos niet meer zien?

 

Er is zo veel kleding te koop. Er zijn zoveel leveranciers van werkkleding, bedrijfskleding en promotionele kleding.

Hieronder vindt u hetgeen waarmee wij de beste ervaringen hebben en het meest verkopen. Van hoge prijsklasse management kleding t/m hoge prijsklasse werkkleding en van de basic werkkleding t/m de basic promotionele kleding.

Wij voeren verschillende merken en er is niet veel dat wij niet kunnen leveren. Heeft u toch een specifieke wens? Laat ons dat (onder aan de pagina in het contact formulier) even weten. Door onze ervaring kunnen wij u prima adviseren en wij hebben zelfs nog meer mogelijkheden dan u hier al zult vinden.

  1. James Harvest & Frost (voor het hoger segment marketing kleding)
  2. Mac One
  3. Printer Essentials / Printer Red Flag (Ons meest verkocht merk, altijd goed)
  4. Projob
  5. De Borduurshop 1
  6. De Borduurshop 2
  7. Brams Paris (Jeans werkkleding. Voor als het wat stoerder mag)
  8. Adler (tip) 

(Onderstaande links zijn pdf files)

Collectie

James Harvest & Frost

Zoekt u uitermate hoge kwaliteit kleding voor uw medewerkers? Het doel van J.Harvest & Frost is om goedgemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Goed is voor J. Harvest & Frost niet goed genoeg! De beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters, de nieuwste technieken. Hemden van J. Harvest & Frost zijn non-iron al heb je de hele dag in de hete zon in je auto gezeten, je komt altijd strak gestreken bij je klant aan. Een goed gevoel en de perfecte look voor de directeur, de manager, de vertegenwoordiger van uw bedrijf met onze high-end blazers en accessoires.

MacOne

Stoere, uitermate sterke, telkens opnieuw en opnieuw op 60° wasbare werkkleding van MacOne. De materialen zijn sneldrogend en dus op tijd klaar voor de volgende shift.

Projob

Werkkleding uit Zweden

ProJob werkkleding staat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Gemaakt door en voor de echte vakman. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Projob werkkleding biedt weerstand aan de ruwste omstandigheden.
Uw medewerkers voelen zich gewaardeerd en tevreden. Kleding voor de werknemer die trots is op zijn werk en de onderneming.

Vanuit grondige praktijkstudies ontwerpt ProJob aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant.

De Borduurshop

Onze eigen catalogus met producten van verschillende bekende en onbekende merken, welke wij leveren samen met onze eigen importeur uit Engeland.

Van Asquith & Fox t/m Nike, van Adidas tot Just hoods, Fruit of the loom, Bella & Canvas, B&C….

en nog heel, heel veel meer merken in deze bijna 1000 pagina’s tellende catalogus. Meer dan een miljoen producten kunnen wij hieruit leveren.

Brams Paris

Fashion en workwear stijlvol gecombineerd tot hoogwaardige stoere kleding waarin je comfortabel je werk kunt uitvoeren.

Nog niet genoeg gezien?

Dan hebben wij hier, voor de liefhebber, nog zo’n gigantische pdf catalogus (119Mb 1512 pagina’s) van nog een andere importeur.

Wordt het allemaal teveel?

Hieronder kunt u met de design tool of gewoon met het mail formulier, ons laten weten wat u wenst en dan kunnen wij u prima adviseren.

Contact / Offerte

Virulyweg 29 D

7602RG Almelo

info@deborduurshop.nl

Ma. t/m Dnd.  9:00 17:00

Vr.  tijdelijk alleen mail of whatsapp

Pauze van 12.30 tot 13.00

Tel. (31)(0)546 657 760

(of voor mobiele bezoekers, de groene knop rechts onder)

(Alleen tekst) Whatsapp (31)(0)613 048 399

(of voor mobiele bezoekers, de groene knop rechts onder)

Chat: Blauwe knop links onder

(werktijden)

Om u de beste prijs te kunnen geven, wijken wij voor grotere aantallen uit naar onze ateliers in Polen, Pakistan en China. Maar wij zijn een 25 jaar oud, professioneel Nederlands bedrijf, op een echt (bezoek) adres, in Nederland, waar u Nederlands kunt spreken, dat volgens Europeesche, wetgeving en garantie levert, maar dus ook in Nederland zelf borduur en drukwerk produceert, daardoor zeer veel ervaring heeft opgedaan en dus service en kwaliteit voor een eerlijke en goede prijs garandeert.

De Borduurshop BV 

Virulyweg 29D
7602RG Almelo
Tel.: (+31)(0)546 – 657 760
Whatsapp: (+31)(0)6 130 48 399
Mail: info@deborduurshop.nl

Bereikbaar;
Ma t/m Do. 09:00 – 17:00
Vr. 09:00 tot 12:00
12:30 tot 13:00 pauze

K.v.k.:  56809743
Vestigingsnr:  000026321734
Btw:NL8523.12.386B01
Eori:NL852312386
Duns: 490886190
Iban: NL22SNSB0871090511
Bic/Swift: SNSBNL2A

U kunt ons natuurlijk 24/7 mailen, of whatsappen. Maar wij hopen dat u er begrip voor heeft dat wij enkel tijdens de werktijden beantwoorden.

Ook de chat is tijdens werktijden online.

Share This