Kleding / Textiel

 • Werkkleding 
 • Bedrijfskleding
 • Promotionele kleding
 • Caps & Beanies
 • Textiel

 

U bent op zoek? Wij hebben het.

Kunt u ook door de bomen het bos niet meer zien?

Er is zo veel kleding te koop. Er zijn zoveel leveranciers van werkkleding, bedrijfskleding, promotionele kleding, caps, beanies, handdoeken, etc. etc.

Hieronder vindt u hetgeen waarmee wij de afgelopen kwart eeuw, de beste ervaringen hebben opgedaan en het meest verkopen. Van hoge prijsklasse management kleding t/m alle prijs en kwaliteit klassen werkkleding, promotionele kleding en textiel. Wij voeren verschillende merken en werken samen met verschillende importeurs. Er is niet veel dat wij niet kunnen leveren. Miljoenen artikelen in warenhuizen door heel Europa en Azië.

HET GAAT OM U

Uw tijd is kostbaar. En dus vinden wij het heel begrijpelijk als u niet wilt zoeken in de catalogi hier onder.

Of misschien heeft u gewoon een hele specifieke wens?

Laat ons dat (onder aan de pagina in het contact formulier) even weten. Door onze ervaring kunnen wij u prima adviseren en wij hebben zelfs nog meer mogelijkheden dan u hier al zult vinden.

Wij kennen de route door het bos en wijzen u graag de weg.

INDEX

 1. James Harvest & Frost (voor het hoger segment marketing kleding)
 2. Mac One
 3. Printer Essentials / Printer Red Flag (Ons meest verkocht merk, altijd goed)
 4. Projob
 5. De Borduurshop 1
 6. De Borduurshop 2
 7. Brams Paris (Jeans werkkleding. Voor als het wat stoerder mag)
 8. Adler (tip)

Collectie

James Harvest & Frost

Zoekt u uitermate hoge kwaliteit kleding voor uw medewerkers? Het doel van J.Harvest & Frost is om goedgemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Goed is voor J. Harvest & Frost niet goed genoeg! De beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters, de nieuwste technieken. Hemden van J. Harvest & Frost zijn non-iron al heb je de hele dag in de hete zon in je auto gezeten, je komt altijd strak gestreken bij je klant aan. Een goed gevoel en de perfecte look voor de directeur, de manager, de vertegenwoordiger van uw bedrijf met onze high-end blazers en accessoires.

James Harvest & Frost Sport

De James Harvest Sportswear collectie is gebaseerd op de Amerikaanse college vrijetijdskleding.

De ontwerpen volgen steeds de huidige modetrends waarbij veel aandacht wordt besteed aan afwerking en details. Dit resulteert in een collectie van hoogwaardige, functionele, stijlvolle en hedendaagse bedrijf en promotie kleding. 

Goedgeklede medewerkers zijn het uithangbord van een bedrijf. Kies voor James Harvest Sportswear wanneer kwaliteit en uitstraling hoog in uw vaandel staan. 

Printer Active Wear

De Printer Active Wear collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje.

Essentials

Ons best verkochte merk. Kwaliteit voor lage prijzen. De Printer Essential collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder in te leveren op het gebied van kwaliteit maar met een gunstig prijskaartje. “Best value in large volumes”. De kleding kunt u naar harte lust combineren en zo uw eigen stijl creëren: mix & match!

MacOne

Stoere, uitermate sterke, telkens opnieuw en opnieuw op 60° wasbare werkkleding van MacOne. De materialen zijn sneldrogend en dus op tijd klaar voor de volgende shift.

Projob

Werkkleding uit Zweden

ProJob werkkleding staat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Gemaakt door en voor de echte vakman. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Projob werkkleding biedt weerstand aan de ruwste omstandigheden.
Uw medewerkers voelen zich gewaardeerd en tevreden. Kleding voor de werknemer die trots is op zijn werk en de onderneming.

Vanuit grondige praktijkstudies ontwerpt ProJob aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant.

Projob Prio

De PRIO-serie is een geheel nieuwe lijn van werkkleding waardoor we door grote volumes en slim denken, een goede kwaliteit kunnen aanbieden voor weinig geld. Deze collectie werd ontwikkeld rekening houdend met 3 belangrijke kenmerken: hoge kwaliteit, gunstige prijs en een uitgebreid kleurenpallet.

De Borduurshop

Onze eigen catalogus met producten van verschillende bekende en onbekende merken, welke wij leveren samen met onze eigen importeur uit Engeland.

Van Asquith & Fox t/m Nike, van Adidas tot Just hoods, Fruit of the loom, Bella & Canvas, B&C….

en nog heel, heel veel meer merken in deze bijna 1000 pagina’s tellende catalogus. Meer dan een miljoen producten kunnen wij hieruit leveren.

Brams Paris

Fashion en workwear stijlvol gecombineerd tot hoogwaardige stoere kleding waarin je comfortabel je werk kunt uitvoeren.

Nog niet genoeg gezien?

Dan hebben wij hier, voor de liefhebber, nog zo’n gigantische pdf catalogus (119Mb 1512 pagina’s) van nog een andere importeur.

PERSONALISEER / ONTWERP SERVICE

U kunt via onderstaande module een shirt, polo, overhemd, hoody, cap o.i.d., uitzoeken en met uw logo of tekst personaliseren.Op die wijze kunt u ons laten zien wat uw wensen zijn.
U kunt zelfs een product personaliseren met onze standaard plaatjes of fonts.
Maar u kunt ook gewoon onder de module, een mail en evt. een logo mee sturen. Dat is wellicht iets eenvoudiger om uw wensen duidelijk te maken.

Contact / Offerte

Virulyweg 29 D

7602RG Almelo

info@deborduurshop.nl

Ma. t/m Dnd.  9:00 17:00

Vr.  tijdelijk alleen mail of whatsapp

Pauze van 12.30 tot 13.00

Tel. (31)(0)546 657 760

(of voor mobiele bezoekers, de groene knop rechts onder)

(Alleen tekst) Whatsapp (31)(0)613 048 399

(of voor mobiele bezoekers, de groene knop rechts onder)

Chat: Blauwe knop links onder

(werktijden)