Stel Je Voor…,

Jouw Eigen Merk!

Je bent enthousiast en vol plannen. Maar waar begin je?

​Wij helpen jou graag. Maar wij hebben de ervaring dat een eerste gesprek, fysiek bij ons op locatie, vaak al 2 tot 3 uur in beslag neemt als je niet goed voorbereid bent, of ons niet volledig hebt geïnformeerd.

Ook moet je er op rekenen, wanneer je echt volledig gaat kiezen voor een eigen merk (zie hier onder optie 1 en 2), dat het tijd kost om goed te organiseren. Je moet je logo’s in perfecte bestanden aanleveren of door ons laten maken, je moet akkoord geven op bestanden die wij aanleveren nadat wij al de nodige contact momenten hebben gehad, een collectie uitzoeken, etc.

Onze ervaring is, als je een seizoen collectie wilt beginnen, je zeker 4 tot 5 maanden nodig hebt alvorens de productie kan beginnen. (optie 3 zie hier onder, kan binnen een paar weken over het algemeen georganiseerd worden)

Bereid je daarom goed voor. Maak een bedrijfsplan, maar sta er ook bij stil dat je met een paar honderd euro tegenwoordig niet ver komt.

Het spijt mij, maar je bent niet de eerste die ons dit vraagt. Wij hebben al de nodige succesvolle merken geholpen. Maar niet alle merken worden succesvol. Onze ervaring is, wanneer je je niet goed voorbereid en niet voldoende tijd en geld kunt investeren, het heel lastig wordt je merk succesvol te maken. Het kan, maar gaat veel langer duren. Je hebt tijd en geld nodig om je merk succesvol te maken.

Wij zijn geen dropshipper. Het is niet zo dat wij 100 hoodies op de met jouw merk op de plank leggen en jouw klanten bij ons de bestelling plaatsen en jij op het strand van Ibiza je site bijhoudt. Sorry. Dat gaat hem niet worden. Dropshippen werkt met klare producten. Ook dat kan wel, maar de kosten daarvoor zijn waarschijnlijk te hoog. De ruimte die wij nodig hebben voor jouw spullen moet betaald worden, onze voorraad moet betaald worden. enz. enz. Alles kan, maar het is voordeliger als je gewoon klein begint en al wat afneemt wat jezelf gaat versturen.

Jij hebt zelf een tuintje. Wij leveren de zaden. Maar vervolgens moet jij investeren in tijd, water en mest om de bloemen te laten groeien. smiley drop ship eigen merk pagina

Heb jij alles goed overwogen? Heb je er nog steeds zin in en durf je het na dit verhaal nog aan?

Mail ons je plannen, vragen en wensen voordat je op de bonnefooi bij ons langskomt. Wellicht dat wij je al een heel stuk op pad kunnen helpen. Maar vooral kunnen wij ons dan goed voorbereiden op een eventueel gesprek.

Er zijn dan drie routes die we samen kunnen bewandelen;

Optie 1:

De voordeligste stukprijs. Alleen mogelijk in grote aantallen vanaf 250 stuks per item/kleur

Optie 2:

Wij zijn distributeur van Adler. Daarvan kunnen wij de standaard collectie voor een groot deel aan jouw wensen laten aanpassen. Eigen merk/logo, was(nek)labels etc. Vanaf 50 stuks per artikel en dan kun je de kleuren, maten en dames en heren modellen mengen.

Optie 3:

Vanaf 4 stuks kunnen wij je merk zowel borduren of bedrukken op standaard artikelen die je zelf aanlevert of door ons laat aanleveren uit één van onze catalogi.

Mail of app ons zoveel mogelijk relevante informatie voor jouw merk en dan gaan wij voor jou aan het werk. Uiteraard eerst nog allemaal vrijblijvend.

Mogen wij daarna jouw merk produceren, ontvang je mockups van hetgeen wij moeten produceren, zodat eventuele vergissingen worden uitgesloten. Nadat jij tevreden bent garanderen wij levering volgens de mockup.

En stel je voor, misschien word jij de nieuwe Balr, Rumag, of Fashion Chick omdat jij goed voorbereid bent op succes.