GRIPP

Buiten het feit dat wij u een kwalitatief hoogstaand product voor een goede prijs garanderen, wat voor u natuurlijk uw primaire belang is, werken wij op de achtergrond met GRIPP. Gripp is ERP/CRM en Accounting software waardoor wij de processen en procedures snel en foutloos kunnen laten verlopen en grotendeels kunnen automatiseren.

“Nou en?” Zult u waarschijnlijk denken.

Uiteraard werken wij met GRIPP omdat dit voor ons het werk vereenvoudigd en versnelt. Het voordeel voor u is dat u goed op de hoogte bent en blijft van alles wat wij voor u doen en hebben gedaan op het gebied van bedrukken, borduren, of levering van kleding e.d. Zonder u is er geen ons en dus willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn ook met zaken die wellicht minder belangrijk zijn dan het uiteindelijk resultaat. Dat geldt niet alleen voor het uiteindelijk product, de service die u heeft ontvangen of het contact dat u heeft gehad. Maar ook het gevoel dat het eenvoudig en foutloos is verlopen. Dat wij u hebben ontzorgt, zoals dat tegenwoordig in prachtige marketing bewoording wordt gezegd. En dat is met ons product niet makkelijk. Er is over het algemeen veel communicatie nodig. Wij verkopen niet een boek van uw favoriete schrijver, maar produceren een specifiek voor u belangrijk product. Gripp helpt ons om het toch eenvoudiger en vooral overzichtelijker te maken.

Het begint al met de offerte. U ontvangt van ons een overzichtelijke offerte d.m.v. dit systeem. U kunt online, zowel op desktop als mobiel, de offerte afwijzen, wijzigingen doorgeven of accepteren. Wanneer u akkoord gaat met de offerte kunt u via het klantenportaal perfect op de hoogte blijven van hetgeen wij voor u doen en in het verleden voor u hebben gedaan.

Stel u voor een wereld waarin de bijzaken, die vaak hoofdzaken worden (zoals bijvoorbeeld een administratie) geautomatiseerd kunnen worden. Dit kan met Gripp. Kunt u facturen met UBL verwerken? Wij maken het u gemakkelijk en leveren in o.a. UBL  Kunt u dat nog niet maar wilt u ook dit gemak, dan adviseren wij u een boekhoud systeem met ubl te gaan zoeken. Dit maakt het leven zoveel makkelijker. Maar geen probleem wij leveren ook alles in pdf aan. En wilt u het anders, laat het ons even weten.

Waarom kunt u alleen op sites waar u een “klaar” product koopt een account aanmaken en terug zien wat u heeft gekocht? Of status wijzigingen ontvangen? Bij productiebedrijven is dit nog niet zo ingeburgerd. Met Gripp kunnen wij u dit leveren. U krijgt altijd en overal overzicht in uw zaken met ons. Het gaat tenslotte om u en niet om ons.

Share This